Financieel administratief medewerker (20 uur per week)

Financieel administratief medewerker (20 uur per week)

Wat ga je doen

Werk je graag met getallen en voel je je comfortabel binnen een dynamische internationale handelsorganisatie? Kom dan bij ons werken als financieel administratief medewerker.

Een belangrijke verantwoordelijkheid van de financial administratief medewerker is ervoor te zorgen dat alle relevante acties tijdig, juist en volledig worden afgehandeld. Je hebt een brede financiële rol en je rapporteert direct aan de administrateur.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de dagelijkse financiële administratie, ondersteuning bieden tijdens de maand-, kwartaal-, en jaarrapportages, het uitvoeren van interne controles en meewerken aan voorbereidingen voor externe audits, de BTW-, CBS- en Intrastat-aangifte. Daarnaast verzorg je de intercompany afstemmingen en doorbelastingen.


Dit vragen we

  • Je bent in het bezit van een mbo-opleiding in de financiële richting;
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van ERP software (bij voorkeur Exact) en Excel.

 

 

Dit bieden we

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om deze rol als financieel administratief medewerker te vervullen!

We bieden een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris, pensioenregeling en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Enthousiast geworden over deze leuke job?

Mail je cv naar a.soeters@carat-tools.nl. Wij kijken uit naar jouw reactie!